11 dagars bussresa till Badgastein

Ta  bussen genom Europa till Badgastein i sommar!

STS Alpresor har släppt sommarens resor.

stslogo200_alpresor

En av de mest populära långresorna med buss är Alpresors ”Europaresan”  På vägen ner mot Europa är första stoppet i Malmö där du bor på Hotel Hilton. Denna övernattning med frukostbuffé ingår i det som kallas ”anslutningsavgift” alltså den kostnad för bussresan till Hotel Hilton i Malmö från den ort du bor – eller hoppar på bussen

Nästa övernattning sker i Berlin, på Hotel Königin Luise, och tredje natten på Hotel Aqua Palace i Prag. På hemresan övernattning i Göttingen, på Hotel Freizeit In.

Varje torsdag från och med den 22 April 2010 och fram till 14 oktober avgår bussen från Malmö till Badgastein. Nytt för i år är att all maten ingår i priset om du bokar före den 31 mars 2010, ett värde på 3300:-

I själva Badgastein bor du i en vecka på något av följande hotell: Hotel Salzburger Hof, Hotel Post, Hotel Wildbad, Villa Orania, Hotel Gisela eller Hotel Reineke

Samtliga är 4-stjärninga hotell.

Om du vill, är det ett späckat utflykts- och aktivitets program som väntar på dig under veckan i Badgastein. Men det är helt och hållet frivilligt.

Detta ingår i priset: (från 7795:- per person)

Drömresan med buss, pris fr 7 795 kr/person

  • Resa med bekväm långfärdsbuss till Bad Gastein.
  • Övernattning på fyrstjärniga hotell i Berlin, Prag och Göttingen med frukostbuffé.
  • Sightseeing med svensk guide i Berlin och Prag. Besök i Dresden.
  • Möjlighet att deltaga i vårt stora utflyktsprogram som bl a innehåller världsattraktioner såsom Venedig och Salzburg (världskulturarv, www.unesco.org).
  • Sju dygn på Hotel Salzburger Hof, Wildbad, Villa Orania, Post eller Gisela med frukostbuffé. (Priset ovan avser Hotel Gisela)
  • Informationsmöte med ett glas sekt. Artistunderhållning och reseledares tjänster.
  • Möjlighet att deltaga i vårt stora utflyktsprogram som bl a innehåller världsattraktioner såsom Venedig och Salzburg (världskulturarv, www.unesco.org)
  • Möjlighet att deltaga i våra golf- och vandringsprogram.
  • Möjlighet att deltaga i vårt nya promenadprogram

::Uppgifter är hämtade från Alpresors hemsida::

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.