Alla Hjärtans Dag På Hotell

Romantik-paket på 471 hotell!

Alldeles bakom nästa vägkrök kommer Alla Hjärtans Dag rusande med stormsteg. Och nu blir vi överösta med annonser, radioreklam och epost som skriker ”Sista Chansen”.

Sista chansen för vadå? Att visa vår partner att vi älskar henne/honom? Jag kan inte låta bli att bli lite tjurig över fenomenet ”Alla Hjärtans Dag”. Det är lite som att de försöker få oss att tro att vi bara har en dag på året att visa uppskattning och omtanke om vår partner.

För visst är det väl bättre att visa denna kärlek hela året, nonstop?

Alltså, ännu en ”Köpmannahelg” i den långa rad av Dagar som ska firas – helst med ett inledande besök i en affär 🙂

Stallmästaregården, Stockholm

Och när det gäller en hotell-weekend, så erbjuder många hotell romantikpaket året om. Men – just nu är det huggsexa om alla presumtiva hotellgäster med en mysig helg framför ögonen, så varför inte dra lite fördel av att det blir billigare? Ska man ägna en helg åt varandra med t.ex en spa-weekend på ett mysigt hotell, så varför inte göra det när hotellen slåss om kunderna?

Om man gör en sökning på en av hotellboknings-sajterna hittar man – i skrivande stund – hela 471 hotell med lediga rum. Det gäller för incheckningsdatum den 11 februari i år.

Fullt medveten om att jag motsäger mig själv och placerar mig själv i ”köpmanna-fällan” så kan jag ändå inte låta bli att tycka att Alla Hjärtans Dag är en perfekt helg för en hotellvistelse på tu man hand. Men inte för att det är just Alla Hjärtans. Utan för att man kan passa på att bo billigt.

Till dig som läser detta efter 14 februari: Det där tåget är inte försent att hoppa på. Även om Alla Hjärtans Dag har passerat, så finns det gott om möjligheter att skämma bort varandra för hyfsade pengar. Bara gör en ny datumsökning, så hittar du nog en hel del bra erbjudanden.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.