Artiklar – Alla Resmål På Samma Sida!

Denna sidan har jag valt att kalla ”Artiklar”. Alla nya artiklar och poster som skrivs hamnar här – i omvänd kronologisk ordning. Om jag beskriver ett härligt resmål i södra Thailand t.ex så hamnar det här. samtidigt som du kan hitta det via menyerna under respektive land.

Men det finns inlägg som inte sorteras in under menyerna, utan bara ligger på den här sidan och väntar på att du ska hitta den.

Här hamnar alla inlägg som t.ex Spa Week 2012 – 398kr per natt – alltså tillfälliga, tidskänsliga erbjudanden från de olika reseföretagen. Det nyaste ligger alltid överst (under just denna lilla infoartikel) och scrollar du nedåt så hittar du lite äldre inlägg. Du hittar också erbjudanden och kampanjer på sidan ”Just Nu”.

Jag gör inga anspråk på att vara fullständig. De erbjudanden som jag tycker är värda uppmärksamhet berättar jag om.

Undrar du över något så maila mig gärna: PelleRylander@Gmail.Com


Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.