Bangkok på 4 minuter

by Pelle Rylander on maj 9, 2015

Som före detta knalle kan jag ibland bli lite kinkig, när reseföretag uppmanar turister att pruta när de besöker någon marknad utomlands. För ett antal år sedan, till exempel, var vi i Las Palmas. Och när vi var på marknaden strax söder om stans centrum, gav jag handlaren precis det han begärde. Först rynkade han lite förvånat på ansiktet, men då viskade jag till honom att jag hade samma yrke som han hemma i Sverige.

Las Palmas(C) Foto: Pelle Rylander

Då mötte han min blick, log lite förtroligt och stoppade sedan ner det jag köpt i en plastpåse, klappade mig vänskapligt på axeln och vände sig sig sedan till nästa kund.

Så ge fan i att pruta!

Folk i Thailand är långt ifrån rika, och där ska du stå och pruta med dem, när priserna ändå är löjligt låga i våra ögon.

I övrigt tycker jag att Fritidsresors video med en presentation av Bangkok är rätt bra 🙂

Fler filmer från Bangkok, Thailand hos Fritidsresor

Betygsätt detta inlägg

Leave a Comment

Previous post:

Next post: