Fanabe – En Resmålsfilm Från Ving

Playa Fañabé, Teneriffa

Om du vill fly från kylan där hemma, kan du ju börja med att tänka dig att du sitter på en vacker strand och njuter av solen. Detta kan bli verklighet fortare än du anar…

sunwing fanabe beach

Sunwing Resort Fanabe

Den vackra stranden Playa Fañabé på Teneriffas södra kust, ligger i det flotta området Costa Adeje. Ta en simtur i det klara, varma vattnet och koppla av med något gott att dricka och insup den sköna stämningen på den här välbesökta, men lugna remsa av gyllene sand. Den här semesterorten är idealisk för alla. Här är det viktigt med frid och ro, snarare än hålligång, men det finns också mycket att göra om man vill aktivera sig.

Playa Fañabé är en strand med BlåFlagg-status och den är känd som en av de bästa stränderna längs Teneriffas kust. Denna imponerande kvalitetsmarkering ges endast till stränder som utmärker sig. Här har man belönat det rena vattnet och sanden och alla möjligheter som stranden har, som flera platser där rörelsehindrade har tillgång.

Många idrottsutövare lockas hit av det klara vattnet. Här kan man åka vattenskoter på öppet vatten längs hela Playa Fañabé och skratta och ha skol på en bananbåt. Den som vill ge sig ut på äventyr kan testa att åka över vattnet i fallskärm högt ovan resorten, som är ett underbart sätt att njuta av utsikten över Atlanten och bergen och det är en hisnande upplevelse!

Fañabéstranden

Alldeles intill stranden ligger det fullt av gourmetrestauranger, kaféer och barer som serverar kylda drycker och god mat. Dessutom kan man hitta fullt med boutiquer längs den trevliga promenaden och lyxhotell med utsikt över havet.

Det går lokalbuss till och från Playa Fañabé, det finns ett taxistopp och mängder med parkeringsplatser.
(Källa: spain-tenerife.com) Video och fotografier är från Ving.se

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.