Jul- och Nyårserbjudanden

Jul och nyår

 Dufweholms jul

 

Texten nedan handlar om jul- och nyårserbjudanden från 2017. Några kanske är aktuella även till i år. Men inte tänker jag sitta och leta vintererbjudanden riktigt än – inte när det är 30 grader varmt här i Sverige!

Ha tålamod!

Så befinner vi oss då ännu en gång med bägge fötterna i höstrusket. Och jag som fortfarande sitter och funderar på vad jag ska hitta på under semestern? Hur gick det till?

Men nu är vi här, och befinner oss i fritt fall rakt ner mot december och julstök och pepparkaksgubbar, sillsallat och semlor. Och kanske börjar det bli dags att ta en titt på vad man kan hitta på i år. På denna sida kommer vi att lägga ut tips och länkar, allteftersom vi hittar dem.

Nöj dig inte med dessa få tipsen! Botanisera själv bland julmarknader, lyxiga eller billiga skidresor, utländska pärlor, häftiga resmål för jul och nyår – och en och annan festdrink.
Denna buffé av tips hittar du här

Har du ett bra tips? Vet du om något riktigt smultronställe som är värt att tipsa andra om? Håll det inte för dig själv, din snålis. Hit med det!

Med det sagt. Låt oss börja titta närmare på vinterns mys-utbud! (OBS: Allt text är hämtad från respektive webbplatser. Det är något jag talar om  bara för att säga att det inte är mitt fel om uppgifterna är felaktiga 😀 )

jul

UTOMLANDS

Bad Gastein

BadGastein_julbord_dessert_1384x790px

Succeén fortsätter. Den välkända och omåttligt populära julbordsresan till Bad Gastein i Österrike behöver troligen ingen närmare beskrivning. Som vanligt gäller det att vara ute i god tid om man vill försäkra sig om att få en plats.
Här finns all information om årets julbord!

London

nyårserbjudande london

Fira nyår i London! Läs mer i separat artikel här

SVERIGE

Countryside Hotels

Våra största högtider ska förstås firas ordentligt tillsammans med familj och vänner och hos oss finns många sätt att fira på. Många passar på att unna sig en helg i advent under en julbordsweekend innan stöket börjar på allvar hemma. Andra checkar helt enkelt in sig för ett traditonellt julfirande i flera dagar med garanterad julstämning på något av våra anläggningar. För den som vill fira en lite enklare jul finns alternativ även för dem.

Nyårsfirandet kan ske med pompa, ståt och fyrverkerier – eller bara som en stilla middag med dina närmaste. Oavsett vilket – låt oss stå för stöket i år och boka ett avkopplande julpaket eller sprakande nyårspaket i vackra omgivningar.
Countryside har massor av erbjudanden. Klicka här!

Fredensborgs Herrgård

Plats: Fredenborgs Herrgård, Vimmerby
Njut av en riktig herrgårdsjul med ett dignande julbord, julgodis, julotta och allt annat som hör julen till. Låt oss skämma bort hela familjen. Här finns vedeldad badtunna och isvaksbad och efter julpromenaden brinner brasan inbjudande i våra vackra salonger. Programmet innehåller aktiviteter för alla. Knep & Knåp, musikunderhållning och julglögg på bryggan. Naturligtvis får vi besök av vår egen tomte som anländer till dansen runt granen med stor säck på ryggen. Lekrum för barn, biljard, filmrum och pingisrum finns om man vill aktivera sig på egen hand. Mer ingormation om Fredenborgs julfirande hittar du här! 

Julbord Med Julmord

Plats: Sundbyholms Slott, Eskilstuna. 
Kom och avnjut ett stort och härligt julbord på slottets festvåning samtidigt som ni försäkrar er om att jultomten och julen räddas! Ledtrådar ska vävas samman och slutsatser ska dras för att ni gäster ska kunna avslöja vem mördaren är. En helkväll från 18.00 till 22.00 (cirka). Sittning sker i sällskap vid stora bord. Boka din plats på Sundbyholms Slott här!

Nyårskryssning med Stena Line

Plats: Göteborg/Kiel
Välkommen ombord till en festlig och stämningsfull upplevelse med både shopping, god mat & dryck och trevlig underhållning. Ett riktigt gott nytt år 2015 börjar till havs. Klicka här för att boka din nyårskryssning.

nyår

Sundbyholms Slott

Plats: Sundbyholms Slott, Eskilstuna. Upplev en stilfull nyårsfest med nyårssupé och dans i slottets vackra salar.
Läs mer på Sundbyholms Slott’s webbplats.

Jul- och Nyårserbjudanden
3.7 (73.33%) 3 votes

{ 2 comments… read them below or add one }

Hermann Henriksen september 25, 2012 kl. 16:16

Hei.
Finnes det noen steder i Sverige hvor man kan feire jul. f. eks på et slott, en herregård e.l.
i noen dager?
mvh. H. Henriksen

Svara

Pelle Rylander september 25, 2012 kl. 17:29

Leave a Comment