Kärlek Och Lyx – Oslagbar Kombination

”… när hon slog upp ögonen, hade solens första strålar precis börjat stråla in mellan gliporna i gardinerna. Ljudet från en strilande dusch nådde hennes nyvakna öron och hon kunde höra honom vissla därinne.

Hon satte sig sakta – motvilligt – upp i sängen. Hog såg att bordet var dukat. Där fanns kaffe, kokta ägg och frallor. Bättre än matsalsfrukost, tänkte hon. Så fick hon syn på en bukett fantastiska liljor – hennes älsklingsblommor. Hon log, tillfreds med uppvaknandet.

Ibland är det gott att leva. ”

Hotel Pulitzer Amsterdam
Hotel Pulitzer Amsterdam

Fira årets mest romantiska dag på lyxhotell! Boka en hotellvistelse för bara er två.

Det är snart Alla Hjärtans Dag. Igen. Och varför kan vi inte lära oss att visa varandra uppskattning mer än en gång om året?

Nog kan vi. Och nog gör vi. Men det är ändå något visst med att fundera ut något speciellt till sin älskade just vid Alla Hjärtans Dag, eller hur? Och det gör inget om det kostar lite extra. För det är hon sannerligen värd!

Fram till och med den 14 februari lämnar Hotels.Com 30% på en massor av romantiska hotellvistelser. Och inte bara i Sverige – du kan välja bland många europeiska länder.

Boka en romantisk semester med ditt hjärtas utvalda. Här hittar du erbjudanden på fyr- och femstjärniga hotell på toppdestinationer för din sistaminuten resa. Hitta ditt lyxhotell för en romantisk semester med Hotels.com. Dessa erbjudanden är tillgängliga för vistelser mellan 10 och 26 februari

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.