Lhaviyani Atoll, Maldiverna

En fridfull semester

 

Slappna av. Ta en massage. Snorkla. Ta en drink i baren. Gå ner i varv. Spela golf!

Till Maldiverna åker man om man vill koppla av fullständigt. Du bor i en bungalow eller ett pålhus ute i vattnet. Åt vilket håll du än går möts du av det turkosa havet.

Ett tänkbart resmål är Lhaviyani Atollen, som ligger 40 minuters flygning med sjöplan norr om ön North Male’ Atoll där också Maldivernas huvudstad ligger.  Resan till Maldiverna kan, enligt Fritidsresor, vara ”strapatsrik” så jag kan rekommendera att du läser under rubriken ”Bra att veta” på sidan du kommer till när du klickar på länken nedan.

På Lhaviyani Atollen bor du på Kuredu Island Resort & Spa. Här finns landets största dykcenter med skandinavisk personal. Här finns också en 6 håls golfbana!

I området finns flera barer och restauranger, några med sk showmatlagning.  Massor med motion och  vattensporter finns att tillgå. Och testa gärna en behandling i Duniye Spa.

Sök resa till Maldiverna här.

Uppdatering aug 2019: Detta är ett gammalt erbjudande från Fritidsresor (numera Tui). Vi samarbetar inte längre med dem, men hos Reseguiden kan du hitta billiga resor till Maldiverna.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.