Patong Beach, Phuket

Patong Beach

Bild: Fritidsresor.se
Bild: Fritidsresor.se

Valmöjligheter i oändlighet

I Patong Beach händer det mycket. Hela tiden. Här hittar du förmodligen det du vill, oavsett om ni reser med familjen, är på smekmånad eller ett gäng vänner som åker ner för att ha roligt.

På stranden i Patong Beach är det fullt ös hela dagarna med olika aktiviteter – vattensporter, beachvolley, musik…   Blir du hungrig är det nära till restauranger härifrån. En populär restaurang i Patong är Navrang Mahal, som i huvudsak har indisk mat på spisen. Prova också svenskägda Buffalo Steak House, som serverar både skandinavisk som thailändsk mat, såval som internationell. Deras specialitet är châteaubriand.

Ye like irish, aye? Besök då Molly Malones och  Scruffy Murphy’s, två irländska pubar. Eller, om du är en schlagerälskare, kolla in Rico’s pianobar. För de danssugna finns också flera diskotek i Patong.

Många passar på att shoppa när de reser till Thailand. I Patong kan vi tipsa om marknaden Otop Market. Här finns naturlivtvis en uppsjö av butiker och ett antal köpcenter. I själva Patong finns Jungceylon, och strax utanför Phuket stad finns de stora Lotus, Big C och Central Festival. Och i Thailand är det både populärt och billigt att låta en skräddare sy upp kläder. Fritidsresor själva rekommenderar Creative Fashion Gallery och Majestic Fashion i Patong.

I övrigt kan du ta ett dykcertifikat enligt PADI, följa med på djungeltrekking, ta en 2-dagarskryssning genom genom Phang Nga-bukten, ta en halvdags-safari och flera andra utflykter.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.