Playa del Inglés, Gran Canaria

Bo i bungalow på Los Arcos

Foto: Lars Claesson
Foto: Lars Claesson

Playa del Inglés tillhör definitivt de stora favoriterna bland oss svenskar. Många återvänder hit i stort sett varje år, och de finns de som åker hit flera gånger om året. Men vad är det egentligen som gör Playa del Inglés så erhört efterfrågat?

Svaret är helt enkelt att här finns allt. Den fantastiska stranden, som gränsar till Maspalomasöknen är en halvmil lång, och du kan traska via strandpromenaden ända till San Agustin.

Här finns massor av restauranger med alla tänkbara sorters rätter. Tapas? Självklart! Stora, saftiga maträtter från det argentinska köket? Finns också, liksom utsökta fisk/skaldjursrestauranger och pastaserveringar.

När det gäller kvällslivet behöver ingen sakna något; Antalet pubar, barer, diskon och nattklubbar gör att Playa del Inglés har södra Kanarieöarnas bästa nöjesliv.

Även hotell – och annat boende – finns i mängder, tack vare populariteten. Ett av de mer annorlunda är att bo i bungalow inne i centrum, på det populära Los Arcos.  Dessa bungalows på ca 140 m2 ligger tillsammans med 4 pooler i en stor trädgård.

2 reaktioner till “Playa del Inglés, Gran Canaria

 1. Vad kostar det att bo på Los Arcos fr.o.m. 1 dec 2011- till 30 mars 2012?
  Sänd prisuppgift och vad som ingår, sänd även gärna fotografier på bungaloven.
  Med vänliga hälsningar Arwo Pullola.

  1. Den här artiken är från december 2009, och en del har förändrats på Vings hemsida.
   Här är en uppdaterad länk till Vings informationssida om Los Arcos:
   http://resabilligt.net/goto/ving_losarcos.php
   Här bör du kunna hitta den information du söker.

   OBS: Resa Billigt.Net är inte en reseleverantör. Således bokar vi inte resor, eller har rätt att sluta några som helst avtal med kunder.
   Vad vi gör här på resabilligt.net är uteslutande artiklar om resmål och hotell. När vi hittar något nytt, prisvärt, spännande etc, så skriver vi ett tips om saken här. Sedan tillhandahåller vi en direktlänk till resp företags infosida om orten, om du skulle vilja läsa mer.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.