Playa del Inglés

Playa del Inglés
Playa del Inglés. 

Playa del Inglés

Playa del Inglés är platsen där allt händer!  Ett pulserande nattliv, fantastiska shoppingmöjligheter med 5 stora shoppingcenter. Och därutöver sol&bad, caféerna och restaurangerna… Playa del Inglés har allt!

Jag har aldrig varit på Playa del Inglés. När jag har varit på GC så har det handlat om norra delen av ön, och Las Palmas.
När jag ställer frågan om vad som är kul med Playa del Ingles, till vännerna på Facebook svarar de följande:
”hur menar du då..:) haha, kul och kul, trevligt ställe, även om jah oftast bor nere i Maspalomas, så är det trevligt att ta sig till PDI och flanera..:P”
”Sol,bad o massa öl ;-)”
”Jag skulle kunna promenera omkring där hela dagarna”

Playa del Inglés

 

Mycket av livet på Playa del Inglés kretsar kring badlivet och stranden. Här driver man ner fötterna i sanden upp till knäskålarna under dagarna. Man solar, badar och mår allmänt gott längs den över halvmilen långa stranden. Man bör kanske vara medveten om att stranden inte är så särskilt långgrund här, med tanke på dig som reser med små barn.
Strandlivet innefattar också de fina promenadstråken, som förbinder de olika resmålen i trakten. Går du några kilometer inser du plötsligt att du hamnat i San Agustin. Åt andra hållet kan du vandra till fyrtornet i Maspalomas och restaurangerna i Las Meloneras.

Badat färdigt? Frampå sen eftermiddag och kväll vaknar shoppingcentren till livs. Vid Yumbo och Kasbah finns det mesta du kan önska dig av myllrande shopping och och restauranger av all möjliga slag. Det vimlar av folk på gatorna, shoppare, gatumusiker och festsugna i en härlig blandning. I Playa del Inglés hittar du öns häftigaste och mest virvlande nöjesliv. Blås ut öronvaxen med disco-techno dunk eller skåla på en engelsk pub eller lyssna och dansa till – svensk dansbandsmusik!

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.