Puerto del Carmen, Lanzarote

Puerto del Carmen
Puerto del Carmen. Bild: Fritidsresor

Puerto del Carmen

Av alla resmål på Lanzarote, är det Puerto del Carmen du skall sikta in dig på om det är ett bra utbud av shopping och nöjesliv som lockar. Men om det är härliga stränder och bad du är ute efter, så är det… hm… också hit du ska åka 🙂

Det finns gott om det mesta här i Puerto del Carmen. Det finns ett bra utbud av shoppingmöjligheter, dels längs strandpromenaden och dels i gallerian en bit bort.

När det gäller ett av våra basbehov i livet, så kryllar det av restauranger i del Carmen. Du hittar caféer tapasbarer, restauranger… Nere i hamnområdet i de äldre delarna av staden hittar du fina fisk- och skaldjursrestauranger.

Puerto del CarmenOch badlivet? Jo – tre barnvänliga och långgrunda stränder finns att välja mellan, mitt i Puerto del Carmen.  Och boendet som erbjuds är varierande, och det finns något för dig oavsett om du har tagit med dig den lilla eller den stora plånboken.

Alldeles utanför staden ligger en 18-håls golfbana, vid klubben Lanzarote Golf, designad av Ron Kirby. Och den finns en del spektakulära utflykter att prova på här.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.