Res till Mallorca på tu man hand

Cala Millor, Mallorca

Boka sommarens drömresa redan nu!

Cala Millor Garden, Mallorca. ResaBilligt.Net
Foto: Fritidsresor

På Mallorcas östkust, ungefär 7 mil från Palma, ligger byn Cala Millor. Här har bl.a tyskar semestrat länge, och nu har vi nordbor börjat hitta hit också.

Cala Millor har allt du kan kräva av en skön och avkopplande solsemester. Sandstranden som är 2 km lång kantas av en strandpromenad med palmer och pinjeträd.

Tar du steget något kvarter upp möts du av restauranger, glassbarer, affärer, barer och diskotek.  Och du är inte isolerad från invånarna i byn, som tyvärr är fallet på alltför många semesterorter, där man inte träffar några andra än servicepersonal och andra turister. Du har här den spanska vardagen alldeles itill.

Vill du se något riktigt häftigt? Ta en utflykt till Drakgrottorna, med de underbara droppstensformationerna. Du har också nära till de färgstarka fredagsmarknaderna i den lilla fiskebyn Cala Bona.

Just detta specifika tipset gäller er som reser på ”tu man hand” Jag skulle definitivt kunna tänka mig att lägga smekmånaden här om jag var nygift. Hotellet, Cala Millor Garden, som är 4-stjärnigt,  är ett av Fritidsresors sk BlueCouples-hotell och ligger i ett lugnt område, utan att för den skull vara på långt avstånd från shopping och bad (150-250m).

Cala Millor Garden har internet, 3 pooler varav en inomhus. Tillgång till diverse aktiviteter som tennis, volleyboll mm. På kvällarna levande musik och dans. All-Inclusive finns som tillval.

(UPPDATERING 2012-01-25): Det verkar som om inte Cala Millor Garden längre finns med i Fritidsresors utbud. Men det finns ju andra hotell att välja på 🙂

Men för dig som inte planerar en par-semester, är det enkelt att ändra ditt val av hotell på sidan du hamnar på bakom länken nedan.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.