Resa Billigt tipsar om de bästa resmålen!

Resa Billigt tipsar om de bästa resmålen!

Resa billigt – vad betyder det för dig?

Är det att jaga billiga flygbiljetter och sistaminuten-resor? Charterresor med All Inclusive till bästa möjliga pris, och fria drinkar i strandbaren? Att resa billigt ”on a budget” kan ha sina utmaningar, och det kan vara ett oändligt sökande på nätet efter billiga hotell och prisvärda resmål.

sök sistaminutenresor

Att resa billigt kan också betyda något helt annat, beroende på hur du ser på det. Billigt är kanske inte alltid detsamma som lite pengar i kronor och ören. Istället tänker man ”prisvärt” – vad får jag för pengarna?

Så hur  hittar man billiga resor? Lär dig mer om billigt resande i denna artikel, och hur du sparar pengar på semesterresan.

Om Resa Billigt

Sajten Resa Billigt startade en gång i oktober 2009, med ambitionen att hitta de billigaste resorna och resmålen runt om i världen. Därav namnet ”Resa Billigt”

”Resa billigt” handlar inte nödvändigtvis om att hitta den allra billigaste resan mätt i kronor och ören. Det kan lika gärna handla om att resmålet är intressant och att resan dit är värd sina pengar.

Det finns en outtömlig källa av intressanta resmål, både utomlands och här hemma i Sverige. Har du redan ett resmål i sikte och har bestämt dig? Ta en titt ovan: på Momondo hittar du de billigaste resealternativen med flyg, och hos Agoda finns massor med billiga hotell över hela världen.

Follow my blog with Bloglovin

Och en sak har vi alla svenskar gemensamt. Vi tycker att det vore alldeles förträffligt att få se nåt annat än den igensnöade garageuppfarten eller gräsmattan som behöver klippas igen.

Vill du kontakta oss? Kanske har du ett tips på ett resmål du älskar? Vi på RESA BILLIGT älskar att få tips på nya platser, bra hotell och billiga resor. Skicka oss ett mail på webmaster@resabilligt.net eller använd formuläret nedan.