Agios Ioannis, Korfu

Agios Ioannis Aqualand. VAttenpark i Korfu

Se hur strukturen på dina fingrar och övriga kroppsdelar ändrar karaktär. Efter några timmar har dina en gång så släta och vackra fingrar förvandlats till skrynkliga russinproteser… Och du bara älskar det!

Du är fast på Aqualand i Agios Ioannis – En av Europas häftigaste vattenparker!

Agios Ioannis på Korfu är en fridfull by med några hundra invånare. Här finns ett mindre antal matställen och caféer där du kan slå dig ner och njuta av lugnet. För dig som vill hitta på något annat, så går det bussar in till Korfu Stad, som ligger ungefär sju kilometer härifrån.

 

Men det är ju inte för nöjeslivet man semestrar här. På Fritidsresors hotell Aqualand Resort FFFF har du direkt tillgång till den störtsköna vattenparken som ligger i anslutning till hotellet.

Och vattenparken har verkligen en hel del at bjuda på. Allt från de lite mer läskiga attraktionerna Black Hole, Crazy River och andra, och ända ner till småbarnspooler. Här finns också Lazy River, där du cruisar runt på en badring – eller vilstolar där du kan försöka släta ut huden en stund.:-)

Om jag skulle tillbringa ett par veckor i Grekland så vet jag vart jag skulle bege mig åtminstone för en del av den tiden.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.