Aktuella Sista-Minuten-Resor

Aktuella Sista-Minuten-Resor

Winter is…

Nah, det där är lite uttjatat  nu. Men… börjar det inte bli lite läskigt ute? Mörkt och eländigt. Man står på öronen på garageuppfarten och isbjörnarna är och gräver i soptu- ah, det var grannen…

Detta inlägg handlar om sista-minuten-resor. Shortcut till Reseguiden om du inte orkar läsa allt.

Nåväl – så här års sneglar många av oss ner mot den öppna kartboken som ligger – vadå? kartbok? Googla det så förstår du. Det är lite svårt att måla upp en bild av att Google Maps ligger uppslagen på bordet.

Var var jag?

Jo, kartboken ligger uppslagen på bordet och nu längtar vi utomlands mer än nånsin. Men samtidigt kan vi inte undgå att snegla lite i plånboken också. Vi ska ju få pengarna att räcka till julbord och klappar och granar och nubbe och midsommarkransar och guvetvad. Eller kanske tänker du ”s**t i julen vi drar härifrån och använder julklappspengarna till en solresa istället.

Ingen alltigenom korkad idé det heller, faktiskt.

Hur som helst. Vi vill ju ända resa billigt, eller hur. Och hur gör man det?

sista minuten

Sista-Minuten-Resor

Sista-minuten-bahia-feliz

…såklart. Kan du lätta ankar med kort varsel så är sistaminutenresor den optimala lösningen.

Snabba ryck är vad som gäller. Hos Reseguiden hittar du massor av sista-minuten-resor till vettiga pengar. Klicka här för hela listan!

Kanske är ovanstående lista inaktuell när du läser detta, dagarna går fort. Men, som de sa en gång i tiden på TV-shop: Det kommer mera! Så in och kolla – det fylls på hela tiden med nya spännade sista-minuten-erbjudanden.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.