Arubas fantastiska stränder

Palmer och kritvita stränder

Från och med vintern 2009 anordnar Ving Sverige non-stop charterresor till Aruba. Det innebär att nu numera tar dig dit på c:a 11 timmar. Och väl framme på Aruba får man känslan av att ha hamnat i paradiset.

aruba ResaBilligt.Net
Den numera rasade Natural Bridge

Aruba är fortfarande Holländskt, och ligger i Nederländska Antillerna, men det är inte Europa man tänker på när man kommer hit. Det är nästan alltid sol, och temeraturen ligger oftast över 25 grader – i vattnet.

Du kan välja att bo i lägenhet, eller lyxiga hotell. De ligger oftast på eller i anslutning till de fantastiska stränderna. Palm Beach och Eagle Beach har en god ordning och bra service, med solsängar parasoller och serveringar. Och det blir sällan eller aldrig trångt på stranden. Det finns gott om plats för alla.

I söder ligger stranden Baby Beach, och namnet talar lite för sig självt. Här är havet långgrunt, och UV-tält finns att hyra. Baby Beach är alltså perfekt för dig som reser med barn.

Andra resenärer, som varit på semester på Aruba har lämnat fantastiska omdömen efteråt, vilket du kan läsa om, när du besöker sidan bakom länken här nedan.

Vad finns då att göra på Aruba? Det är inte gott om sevärdheter men det finns ändå en hel del att hitta på. Kliv ner i Atlantis Submarine och följ med ner till 50 meters djup,  prova på hästridning, åk runt Aruba med Jeep Safari, ta en dagstur med katamaran mm.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.