Dansparadiset Playa Del Sol

playa del sol

Playa del Sol

Upplev något nytt. Gör nåt annorlunda! Lämna regnblandad snö, rusk och slask och Sverige bakom dig. Res till Playa del Inglés och ta in på lägenhetshotellet Playa del Sol. Här möts du av – äkta Svensk Dansbandsmusik!

playa del sol

Hit åker man kanske inte på familjesemester. Inte heller för lugn och ro. Och möjligen inte heller på en romantisk smekmånad. För här på Playa del Sol är det hålligång som gäller. Under vintersäsongen vallfärdar svenskar hit för att festa och dansa.

playa del solOch som det dansas! Från halv nio till tre på natten spelar svenska dansband bara för att du ska kunna få ont i benen under nattens småtimmar. (Och kanske ont i huvet fram på morgontimmarna, när du vaknar tidigt vid… tolv?)

 

2 reaktioner till “Dansparadiset Playa Del Sol

 1. Hej
  Jag heter Susie Boström.Jag var och dansade på Playa del sol för 4 dagar sedan.Väldigt fint och roligt danställe.
  Jag har ett förslag.Jag tycker väldigt myket om bandet Shame som var med i tv programmet Dansbandskampen 2009 med låtarna ”hos dig är jag underbar” och Thomas Ledins låt ”sensuella Isabella”Dom har även sjungit in låten Utan dig” som har legat 7 på sverigetoppen.Shame är ett band som tyvärr nästan bara spelar på privata ställen som bröllop oh konferanser.Men jag och många andra vill väldigt gärna träffa dom dansa till dom.Dom är ett glatt gäng killar som älskar att roa sin publik och deras sångare sjunger underbart fint.
  Jag såg att ni hade många dansband men kanske längre fram om dom kunde få komma och spela hos er.Shame är verkligen värda det.Ha en fin fortsättning på det nya året .varma hälsningar Susie

  1. Hej Susie!

   Resabilligt.net har ingen koppling till Playa Del Sol. Vi är en site som tipsar om olika resmål runt om i världen. Om bara en enda besökare hittar sin drömsemester tack vara denna sida, så har jag lyckats 🙂

   Så mitt förslag till dig är att du mailar direkt till hotellet, för ditt förslag är inte dumt.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.