Jul- och Nyårserbjudanden

Jul- och Nyårserbjudanden

Jul och nyårserbjudanden

 INFÖR 2020 års jul och nyår

Vi har just börjat lägga ut erbjudanden som är specifika för 2020. Men kolla gärna runt lite här nedan bland äldre erbjudanden också – flera av jul- och nyårserbjudandena återkommer varje år.

Och du – har du ett hett tips? Tveka inte att tipsa oss om det!

Dufweholms jul

Var ska vi fira jul och nyår 2020?

Så befinner vi oss då ännu en gång med bägge fötterna i höstrusket. Och jag som fortfarande sitter och funderar på vad jag ska hitta på under semestern? Hur gick det till?

Men nu är vi här, och befinner oss i fritt fall rakt ner mot december och julstök och pepparkaksgubbar, sillsallat och semlor. Och kanske börjar det bli dags att ta en titt på vad man kan hitta på i år. På denna sida kommer vi att lägga ut tips och länkar, allteftersom vi hittar dem.

Här nedan ser du erbjudanden som återkommer varje år – förhoppningsvis 🙂

Jul- och nyårserbjudanden hos Hotel Specials:

Julresor

Julkampanjer hos Reseguiden

Live It Upplevelser

Har du ett bra tips? Vet du om något riktigt smultronställe som är värt att tipsa andra om? Håll det inte för dig själv, din snålis. Hit med det!

julbord Tofta Herrgård

Hos Reseguiden hittar vi flera olika julerbjudanden:

jul- och nyårserbjudanden 2020

Äldre erbjudanden:

Med det sagt. Låt oss börja titta närmare på vinterns mys-utbud! (OBS: All text är hämtad från respektive webbplatser. Det är något jag talar om  bara för att säga att det inte är mitt fel om uppgifterna är felaktiga 😀 )

UTOMLANDS

Bad Gastein

Succén fortsätter. Den välkända och omåttligt populära julbordsresan till Bad Gastein i Österrike behöver troligen ingen närmare beskrivning. Som vanligt gäller det att vara ute i god tid om man vill försäkra sig om att få en plats.
Här finns all information om årets julbord!

London

nyårserbjudande london

Fira nyår i London! Läs mer i separat artikel här

SVERIGE

Nyårskryssning med Stena Line

Plats: Göteborg/Kiel
Välkommen ombord till en festlig och stämningsfull upplevelse med både shopping, god mat & dryck och trevlig underhållning. Ett riktigt gott nytt år 2019 börjar till havs. Klicka här för att boka din nyårskryssning.

Nyårserbjudanden hos Hotel Specials

nyårserbjudanden

Hotel Specials har mängder av erbjudanden, både för julfirande och nyårsfesten. Runt om i Sverige finns hur många vackra hotell, slott och herrgårdar som helst – det är bara att välja och vraka.

Det blir allt populärare att ta in på hotell över nyår – för att slippa stressen och för att låta andra ta hand om grovjobbet så att vi kan ägna oss åt varandra under en av årets mest romantiska helger. Här hittar du alla Hotel Specials

2 reaktioner till “Jul- och Nyårserbjudanden

  1. Hei.
    Finnes det noen steder i Sverige hvor man kan feire jul. f. eks på et slott, en herregård e.l.
    i noen dager?
    mvh. H. Henriksen

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.