Julbordspaket 2020 på Tofta Herrgård i Lycke

Julbordspaket 2020 på Tofta Herrgård i Lycke

Vad är en bal på slottet? Ingenting mot en fridfull och avkopplande vistelse på Tofta Herrgård och en ljuvligt belåten mage efter ett stämningsfullt, välsmakande julbord! Det går att boka mellan 27 november och 22 december.

Julbord på Tofta Herrgård

Nära havets brusande vågor mellan Kungälv och Marstrand en halvtimmes resa från Göteborg hittar du det trestjärniga hotellet Tofta Herrgård. Hotellet har anor från 1500-talet och erbjuder bland annat konferenser och vandringspaket, och även grymma golfpaket på promenadavstånd från hotellet. Naturligtvis erbjuder man också ”vanligt” boende för dig som bara vill komma bort från vardagen nån gång ibland.

Tyvärr tar man inte emot husdjur på Tofta Herrgård. Enligt obekräftade rykten från kockarna beror det på att hundarna äter upp all prinskorv…

Tofta Herrgård är en K-märkt byggnad. Därför finns det inga rum att boka i huvudbyggnaden. Men du hittar din kudde för natten i något av annexen Smedjan eller Mejeriet en kort promenad från hotellet.

Gammaldags julbord på Tofta Herrgård

julbord tofta herrgård

Unna dig en härlig övernattning och en fantastisk julstämning med vita dukar, blomsterarrangemang och levande ljus i något som har växt till en årlig tradition på Tofta Herrgård. För julbordet 2020 är det ett så kallat sittande julbord som gäller på grund av omständigheterna. Njut av gamla klassiska julbordsklassiker mixat med lite nya idéer och inslag.

Det här får du i årets julbord:

  • Sittande julbord med glögg
  • En övernattning i Smedjan
  • Frukost inne i herrgården – serveras mellan 7.30 och 9.30 (8.30-10.00 på helger)

Julbordet 2020 pågår från 27 november till den 2 december

julbord tofta herrgård
Välj mellan olika julerbjudanden!

Rummen på Tofta

tofta herrgård

Alla rum på Tofta är ljusa och lantliga, och du sover gott i sköna sängar. Här finns Smart-TV och gratis Wifi,  skrivbord, eget helkaklat badrum med hårtork, tofflor och gratis badprodukter. Vid Smedjan hittar du också Gröna Köket, som är ett kombinerat kök och uppehållsrum som du kan utnyttja.

Boka gärna ett paket när du besöker Tofta. Då ingår nämligen middag i priset, liksom exempelvis eftermiddagskaffe eller bubbel före middagen – det beror lite på vilket paket du väljer. Romantisk weekend? Golf med polarna? Födelsedagsfest? Här finns flera fina paketerbjudanden att välja på:

  • Julbordspaket: 1390 kr per gäst och natt
  • Herrgårdspaket: 1590 kr per gäst och natt
  • Vandringspaket: 1345 kr per gäst och natt
  • Helgstart: 1290 kr per gäst och natt
  • Golfpaket: 1690 kr per gäst och natt
  • Hela Helgen: 2590 kr per vistelse
  • Ridpaket Gourmet: 1990 kr per gäst per natt

Det finns alltså all anledning att komma tillbaka till Tofta Herrgård fler gånger – och efter att ha avnjutit deras julbord kanske det är precis vad du gör.

Klicka här för att komma till erbjudandet – välj mellan Tofta och andra julerbjudanden!

God jul!

Nej – det är faktiskt inte hans fel att du inte får ha med dig hunden 😉

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.