Julfirande och julbord på Plevnagården

Julfirande och julbord på Plevnagården

Upplev julbord på Plevnagården

OBS! Plevnagården är en populär oas när det gäller julbord. Vill du spara tid och gå direkt dit, så klicka här.

Vid den här tiden på året när det blir allt mörkare på dagarna och julen börjar närma sig så börjar man se fram emot de mysiga stunder som julfirandet innebär.

Varje år funderar man på hur man ska göra för att skapa den ultimata känslan av värme och gemenskap. Ska man äta julbord hemma eller ska man åka iväg från alla måsten och bara njuta och få lite avkoppling.

julbord

Varför då inte ta en minisemester på Plevnagården i Sörmland? Här upplever du en härlig julstämning i det vackra soldattorpet med vacker naturskön omgivning. Ta en promenad i den charmiga miljön, och sen koppla av i bastun en stund.  Greta Garbo bodde här när hon besökte Sverige, på den tiden drevs Plevnagården som pensionat av Gretas faster.

  • Minisemestern inkluderar 1-2 nätter
  • Frukost
  • Klassiskt julbord
  • Julklapp på rummet
  • Glögg och godis vad ankomsten (kl. 15 – 17)

Skynda dig att boka! Det är otroligt populärt så rummen går åt fort. Klicka här!

Så här ser beskrivningen ut:

Hotell Plevnagården   

Hotell Plevnagården är beläget i den pittoreska Sörmländska handelsorten Malmköping. En historierik stad full av berättelser. Endast en timmes bilfärd från Stockholm och 25 minuter från Eskilstuna. Hotell Plevnagården är omringad av sörmländsk natur och här kan du promenera längs promenadstråk fyllda med historia.

Hotellet har ett eget spa där diverse behandlingar erbjuds. Njut av kroppsinpackning eller Generalens massage. Under sommartid finns det en tennisbana i anslutning till hotellet att tillgå. Vintertid finns skidåkning tillgängligt endast 100 meter från hotellet. Ett flertal golfbanor finns också i närheten och hotellet erbjuder dessutom turridning med islandshästar.

Restaurangen på Hotell Plevnagården använder sig av lokala råvaror då området har mycket att erbjuda. De sätter gärna ihop menyförslag till både bröllop och fest. De serverar även dagens lunch måndag till fredag.

Bo i något av hotellets 9 enkelrum, 20 dubbelrum eller deras vackra svit. Eller så kan du bo i Gröna Villan, som tidigare var pensionat i Sparreholm och där Greta Garbo tillbringade natten när hon kom till Sverige på besök. Samtliga rum är utrustade med dusch, toalett och tv. Parkering finns tillgänglig på hotellet.

På helgerna är det utcheckning kl.11.30.

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.