Spaweekend i Prag – Vem har sagt att man måste vänta till efter jul med att vila upp sig?

Spaweekend i Prag – Vem har sagt att man måste vänta till efter jul med att vila upp sig?

Prag spaweekend

Uppdatering aug -19: Just detta erbjudande finns inte längre. Men det är inget som hindrar dig att åka ner å en spa-weekend i alla fall?

Ta dig dit med Travelstart eller Reseguiden!

Just nu, när detta skrivs, är det den 1 december. Utanför fönstret håller det på att ljusna så smått, och temperaturmätarmojängen visar på -1 grad. Ett lätt snötäcke täcker gräsmattan, grannen har hängt upp adventsstjärnorna och kaffet står på bordet.

Julen kan vara uttröttande, redan långt innan den faktiskt är över oss.

resa billigt - julweekend

Om ett par veckor drar julbestyren igång på allvar. Och kanske är det lite kort varsel, men för några av oss finns kanske behovet av att få vila upp sig lite innan vi startar upp julen på allvar? Så att vi verkligen orkar med allt julbak och matinköp, julklappshandlande och -inslagning.

Känns det som att det är lite väl sent påtänkt? Lugn, ta det efter helgerna då. Men visst vore det en grym chans till avkoppling att dra iväg till Prag över bara ett par dagar, gotta ner sig i en spabehandling och bara rensa huvudet från alla tankar på saffran, Jansson och nitratstinna julskinkor?

Lyxweekend i historiska Prag på 5-stjärnigt hotell från drygt 2 000 kr per person

Gör som jag (skulle vilja göra…) Släpp allt för ett par dagar, sätt dig på flyget ner till Prag och skäm bort dig. Sov på 5-stjärniga Corinthia Hotell Prague i 2, 3 eller 4 nätter. Från hotellet har du en fantastisk utsikt över staden med alla dess sevärdheter. Missa inte den Astronomiska klockan (Pražský orloj), en fantastisk skapelse från 1400-talet, som man kan stå och stirra på i timmar.

Astronomiska klockan i Prag

Hotellet har tre restauranger, en bar och ett café. Och under hela vistelsen har du fri tillgång till hotellets Spa-avdelning – och det är ju därför du åker hit, eller hur? Det, och den tjeckiska pilsnern 🙂

I detta erbjudande ingår följande:

  •  Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Prag
  •  Transfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
  •  2, 3 eller 4 nätter på Corinthia Hotel Prag*****
  •  Frukost
  •  Fri tillgång till Apollo Spa
  •  Praktisk stadskarta över Prag

Så – ta en tripp hit antingen före eller efter helgerna. Vill du läsa mer om resan, och boka din plats i wellness-himlen – Ta dig dit med Travelstart eller Reseguiden!

Frågor på det? Tyck till! Säg nåt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.